Храна с качествата на лекарства

  • 0

Храна с качествата на лекарства

Продукцията на корпорация „New Era“ се произвежда въз основа на древните китайски традиции в здравеопазването. В основата на философията на създаването й са принципите на натуралност, хармония и цялост. Отличителна черта на традиционната източна медицина е принципът на „поддържане на здравето“, който се основава на факта, че чрез подходящо хранене и прием на природни лекарства хората могат да поддържат баланс между Ин и Ян и така да живеят дълго и да бъдат в добро здраве. Боровият прашец е същината на бора и има най-добрия в света баланс между Ин и Ян! Това е уникален комплекс на пълноценното хранене.

В резултат на изследванията и разработките, извършени от компания „New Era“ , през 1997 г. е получен продуктът (БАД) от прашец от бор Масон и китайски маслен бор, съчетаващ в себе си свойствата на храна и лекарство! Историята на приема на прашец в Китай като лекарство и храна датира от няколко хилядолетия. Сега държавните отбранителни космически технологии позволиха използването на този „чудодеен еликсир“, направиха употребата му достъпна за всички хора по света.

Следващият, не по-малко значим за здравето и дълголетието продукт на компанията е «БАМБУК НА ЗДРАВЕТО». Това е екстракт от листата на бамбука Lofaterum gracili. Високата концентрация на флавоноиди определя неговите основни лечебни свойства – намаляване на нивата на липидите в кръвта.
И борът, и бамбукът са диворастящи, което многократно увеличава тяхното значение за баланса на енергията в човешкото тяло и за получаването на информация от самата природа.
Използвайки прашеца от китайски бор и екстракта от бамбук като основен компонент, корпорацията „New Era“ произвежда естествени, органични, екологично чисти хранителни биодобавки с марката “ GUOZHEN „, което означава „държавно достояние“. Това име отразява същността на компанията, нейната история, стратегия, култура и отговорност към обществото. Поради тази своя уникалност и високо качество, продуктите с марка “ GUOZHEN “ са единствените наградени с високото звание “ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА КОСМОНАВТИТЕ НА КИТАЙ „.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?