Повече за съставките на “ Боров прашец за защита на черен дроб „

  • 0

Повече за съставките на “ Боров прашец за защита на черен дроб „

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Черният дроб е уникален орган, който е отговорен за обмяната на веществата и енергията и изпълнява главната антитоксична функция, той е най-съвършеният естествен филтър на тялото ни срещу отровни вещества: външни и такива в резултат от вътрешната обмяна. Ето защо в ежедневния живот този орган изисква внимателно отношение и повишено внимание от страна на всички онези, които искат да запазят здравето си и да удължат младостта. През последните години броят на хората, страдащи от алкохолна чернодробна стеатоза (alcoholicadiposishepatica) и чернодробна стеатоза (adiposishepatica) се увеличава, с тенденция за подмладяване на тези пациенти. Химическите въздействия, като замърсяване на околната среда, некачествената храна и лекарствата, както и нездравословният начин на живот, включително дълга и прекомерна консумация на алкохол, прекомерна консумация на мазни и рафинирани храни и липсата на физическа активност, нанасят вреди за нашия черен дроб.

Укрепващите таблетки „Боров прашец за защита на черен дроб“се произвеждат от боров прашец (pinepollen), есенция от корен Пуерария (Kudzu) и есенция от плодове Филантус (fructusphyllanthi) на основата на принципите на традиционната китайска медицина и съвременните научни изследвания. Проведените експерименти показват, че тези таблетки имат изразено защитно и възстановяващо действие върху клетките на черния дроб, оказват антиоксидантен и детоксикиращ ефект за обеззаразяване на токсини и отрови в черния дроб.

Боров прашец (PinePollen)
Боровият прашец се нарича „малък природен килер за здраве „, той съдържа хранителни вещества и биологично активни вещества като белтъчини, аминокиселини, витамини, минерали(микроелементи), ензими, флавоноиди, нуклеинови киселини, ненаситени мастни киселини, хранителни влакна, фибри и т.н. – повече от 200 елемента. Всички те са рационално съчетани, предоставящи пълен набор за хранене на клетките, премахват потенциалната заплаха за клетъчен глад, регулират функциите на тялото, повишават имунитета и осигуряват постоянна защита на вашето здраве. Изследванията показват, че боровият прашец помага за възстановяването на липопероксидацията на чернодробните клетки (окисляване на липидите и „утаяването“ им в клетките на черния дроб) , предизвикано от алкохол и гарантира доставката на много видове аминокиселини и витамини, необходими за възстановяване на чернодробните клетки. Боровият прашец отговаря на нуждите на нормалния метаболизъм в черния дроб и е ефективен в лечението на обмяната на веществата.

Коренът Пуерария (lat.Puerarialobata), известен също като „Aзиатски женшен“, или корен от билката Кудзу ( яп.) съдържа голямо количество флавоноиди, гликозиди, алкалоиди, аминокиселини, микроелементи и други активни вещества. Пуерария коренът може да се използва за лечение на повръщане, заболявания на нервната и ендокринната система, което води до изчезване на: главоболие, гадене, изпотяване, раздразнителност, симптомите на менопаузата; стимулира се и апетитът, но неговата основна функция е лечението на алкохолната зависимост. Уникалният флавоноид от Пуерария има свойството на детоксикация, благодарение на което е в състояние да защитава черния дроб от хронични заболявания, забавя затлъстяването на черния дроб и засилва процеса на неговата детоксикация. В допълнение, флавоноидите на корена Пуерария помагат за забавяне на усвояването на алкохола и ускоряват неговата елиминация, което позволява да се повиши нивото на защита на черния дроб и целия организъм от токсичните ефекти на алкохола; предотвратяват или намаляват до минимум отрицателните последици от неговото въздействие.

Плодът Филлантус – «свещеният плод от Индия» е попаднал в Китай от Индия в древни времена и е бил известен като свещен индийски плод, поради способността му да отнема температурата и възпалението, да
предизвиква слюноотделяне и да премахва жаждата, да помага при кашлица, разреждайки и изхвърляйки храчките, да защитава черния дроб и да допринася за неговата детоксикация. В съвременната индийска медицина плодовете на филантуса са широко използвани за профилактика и лечение на заболявания на черния дроб, причинени от влиянието на лекарства и други токсични вещества.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?