Бамбук на Здравето и сърдечно-съдовата система

  • 0

Бамбук на Здравето и сърдечно-съдовата система

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

Натурален билков продукт за регулиране на липидите в кръвта. 

Развитието на науката и технологиите през последните сто години значително промени живота на човечеството. Ние се удивляваме и се радваме на бързия напредък на цивилизацията. Но ежедневният живот сред машини, асфалт, бетон и смог се е превърнал във „високоскоростна въртележка.“ Хората са принудени да водят живот, който е далеч от законите на природата, те губят здравето си заради непрекъснатия стрес, шум, замърсяване на околната среда в градовете и неправилното хранене. Сърдечно – съдовите заболявания (ССЗ), рак, диабет, алергии и др. така наречени болести на съвременната цивилизация с всеки изминал ден все повече и повече вредят на човешкото здраве. Сред тези заболявания най-често срещани и „кръвожадни“ са болестите на кръвоносните съдове на сърцето и мозъка (Сърдечно-съдови и мозъчносъдови болести).

Световната здравна организация нарече сърдечно – съдовите заболявания „убиец №1“, заплашващ живота на човечеството. Всяка година по света от сърдечно-съдови заболявания умират 17 милиона души. Това представлява над 50% от общия брой на смъртните случаи – първо място сред причините за смърт. Страшен е обаче не само високият коефициент на заболяванията. Проблемът е, че от сърдечно-съдови заболявания (ССЗ) страдат все по-млади хора. Наблюдения и изследвания показват, че причините за такова бързо развитие на ССЗ и тяхното повторение (87%) са: ускоряване на темпото на живот, стрес, тютюнопушене, алкохол, преяждане, мазната и рафинирана храна, липсата на физически упражнения и др. „рожби“ на цивилизацията.

Все пак, въпреки всички недостатъци на съвременния живот, човек трябва да живее в този променлив свят и разумно да трансформира себе си и света към по-добро!

Все повече хора обръщат специално внимание на въпросите относно здравето. За да поддържат здравословен начин на живот, те трябва да притежават подходящи знания за опазване на здравето и, което е по-важно, те трябва да имат достъп до нормална и здравословна храна. Да се осъществи „връщане към природата“ на най-високо ниво в условията на големия град помага същият този технически прогрес. Новите технологии за преработка на лечебните растения помагат чрез безопасни начини да се предотвратят и излекуват различни видове заболявания, включително сърдечно –съдовите заболявания.

Китайската държавна компания „New Era“ въз основа на задълбочени изследвания е създала от флавона на бамбуковите листа естествен оптимално функционален продукт за профилактика и лечение на сърдечно – съдовите заболявания. Екстрактът „Бамбук на здравето“ ефективно контролира нивото на липидите в кръвта, прочиства кръвоносните съдове, има благоприятно възстановяващо действие и предпазва сърдечно – съдовата система, помага при симптоми на главозамайване, главоболие, болки в гърдите, изтръпване на крайниците на тялото, причинена от хиперлипидемия, коронарна болест на сърцето, високо кръвно налягане, церебрална тромбоза, и др. заболявания.

„Бамбук на здравето“ марка „GUOZHEN“ е удостоен със званието „Специален оздравителен продукт за космонавтите на Китай.“ Той е оздравителен продукт не само за астронавтите, но и за спортистите и лидерите на страната.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?