Действието на флавона в бамбуковите листа против простатит

  • 0

Действието на флавона в бамбуковите листа против простатит

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

Флавоноидите в големи количества се съдържат в плодовете, в зеленчуците, в чаените листа, в бобовите и в производните на тях продукти. Те са ефективни фактори в много видове на традиционната Китайска медицина. Флавонът от натурални източници има ниско молекулно тегло и лесно се абсорбира през хематоенцефалната бариера.

Последните изследвания са показали, че флавонът в бамбуковите листа може да контролира активността на седем общи патогенни вируса в пикочната система – E.faecalis, S. pyogenes, S. epidermidis, P. vulgaris, K. pneumoniae, S.aureus и E.coli. Флавонът е в състояние да контролира и хиперплазията на туморните клетки. На основата на флавона може да се разработят натурални лекарства или продукти за здравословен начин на живот за предотвратяване и лечение на заболяванията, свързани с простатата.

В такова натурално лекарство или продукт, флавонът от бамбуковите листа може да се използва в качеството на единствен ефективен компонент или функционален фактор, но може да се използва и заедно с други функционални фактори, такива, като основните лекарства в традиционната китайска медицина и в западната медицина, или с ботанически екстракти (включително ботан – полизахариди, ботанически флавон, ботан – стерол, екстракти от прашец и ликопин), антибиотици, противовъзпалителни лекарства и т.н.

Като активен фактор за предотвратяване и лечение на заболяванията, свързани с простатата, дозирането на флавона в бамбуковите листа съставлява 10-1000 мг. за възрастни, 50-600 мг., ако това е висококачествен флавон един или два пъти на ден. Систематичните изследвания са показали, че лекарствата и/или продуктите за здраве, съдържащи флавон от бамбукови листа, могат да предотвратят и да излекуват простатита (както предизвикан от микроби, така и с небактериален произход), хиперплазия на простатата, а също и някои заболявания на пикочната система.

Китайска държавна корпорация „Нова ера“

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?