Аспекти, на които трябва да се обърне внимание при приемане на екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“

  • 0

Аспекти, на които трябва да се обърне внимание при приемане на екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

1. Целева група: хора с нисък имунитет, с високо ниво на липиди в кръвта, с високо кръвно налягане, страдащи от затлъстяване и мастна хепатоза на черния дроб; млади хора и хора на средна възраст, които се нуждаят от повече антиоксиданти, от средства за намаляване на възрастовите промени и на последствията от радиацията; хора на средна възраст и стари хора, страдащи от сърдечносъдови заболявания, които трябва да бъдат предотвратени; хора, в чиито семейства в миналото е имало членове със сърдечносъдови заболявания.

2. Група, която не е целева: деца.

3. Дозиране: Световната здравна организация (СЗО) препоръчва на всеки човек да приема по 1 г флавон на ден. Под формата на екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“ се препоръчва да се приемат 2-3 таблетки два пъти на ден по 70-105 мг за деня. (Във всяка таблетка се съдържа всичко 17,5 мг флавон).

4. Пациентите не трябва да променят своя начин на терапия. Хората със сериозни кардио – и цереброваскуларни заболявания не трябва да прекъсват приема на предписаните им до този момент лекарства. Екстрактът от бамбукови листа „GUOZHEN“ представлява не медицински вариант на лечението.

5. Хора, които току – що са започнали да приемат екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“, може да усетят болка в стомаха, защото именно в стомаха може да се образува по – голямо количество от киселината на стомашния сок. Това е нормално при приемането на флавона от бамбуковите листа и хората могат да продължат да го приемат или да го приемат след храна.

6. Някои хора може да усещат вътрешна температура. Това е типичен симптом след приемането на флавон от бамбуковите листа, който изчиства кръвта и ускорява нейната циркулация. Хората може да продължат приема.

7. Хора, страдащи от гастрит, от язва на стомаха или от гастоентерит трябва да бъдат внимателни при приемането на екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“. Препоръчва се да се приемат по – ниски дози повече пъти на ден.

8. Хора с високо кръвно налягане, с високо ниво на липиди в кръвта и с мастна хепатоза на черния дроб едновременно, трябва да приемат екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“ и боров прашец „GUOZHEN“ по едно и също време за по – добър ефект.

9. Хора с простатит и с уголемена простата трябва да приемат боров прашец „GUOZHEN“ заедно с екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“ за постигане на по – добър ефект. При провеждане на експерименти експертите са изяснили, че екстрактът от бамбукови листа „GUOZHEN“ оказва добър ефект при контролирането на седем общи патогенни вируса на пикочната система. При това екстрактът проявява осезаем ефект при лечението на простатата и диурезата, при задържане на хиперплазията и понижаване на температурата. Това всъщност представлява новият не медицински вариант за лечение на пациенти с простатит.

10. При приемане на екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“ или на друга здравословна храна хората не трябва да ги възприемат като лекарства и да очакват незабавен ефект. Тъй като флавоноидите не се обединяват и не се акумулират в човешкото тяло, те могат да бъдат само допълнение към основното лечение. Екстрактът от бамбукови листа „GUOZHEN“ възстановява увредените тъкани основно чрез стимулиране на способностите на човека за реабилитация, а също чрез възстановяване на нормалния физически ритъм на вътрешните органи, с което се предотвратяват заболяванията. Но за този процес е необходимо време. Експертите смятат за по – ефективно приемането на екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“ в неголеми дози за дълъг период от време.

Китайска държавна корпорация „Нова ера“

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?