Здраве от Природата

  • 0

Здраве от Природата

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Боровият прашец – Здраве от Природата

Боровият прашец е най-ценната част от бора. Той e богат на хранителни вещества и съдържа голямо количество жизненоважни елементи. Борът се смята за крал измежду дърветата, а боровият прашец е най-добрият прашец спрямо прашеца на всички растения. До момента, боровият прашец е единственият известен на хората продукт, който съчетава свойствата на храна и лекарство. Съдържа повече от 260 натурални биоактивни вещества и е изцяло в съответствие със Световната здравна организация.

Боровият прашец е здравословна храна и най-доброто естествено лекарство. Ето защо продуктът “ боров прашец “ е носител на международната награда “ ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО “ и е признат за “ Златна основна храна „. Боровият прашец е продукт от здравословното хранене на китайските астронавти, спортисти и ръководители. Той притежава най-добрите природни компоненти с високо съдържание на уникални елементи. Това го превръща в най-съвършената хранителна добавка, която дава жизненост. Боровият прашец е най-добрата храна на клетъчно ниво. Хората, които го консумират се радват на Здраве и дълголетие, присъщи на един бор. 

Ако човек от ранна възраст започне да приема тази храна, ще подобри значително качеството си на живот. При хората на средна и напреднала възраст постепенно могат да настъпят прекрасни промени, като удължаване на живота, загуба на тегло и дори подмладяване. Европейски и американски изследователски лаборатории в областта на здравословното хранене предсказват: “ В бъдеще, в рамките на няколко десетилетия, боровият прашец може да замени всички хранителни добавки в света „.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?