Истинско чудо на Природата

  • 0

Истинско чудо на Природата

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Истинско чудо на Природата е, че боровия прашец може да бъде вечнозелен и никога да не остарее.  Счита се за вълшебно лекарство, благодарение на неговите изключителни резултати.

Боров прашец „Guozhen” съдържа богат набор от хранителни съставки, а напредналите технологии позволяват на тялото да усвои напълно активните вещества.

Характеристики:

Абсолютно натурален
Боровия прашец се събира ръчно от уникален цветен ресурс, който гарантира качеството на продукта, постоянното съдържание на компоненти и устойчивата липса на пестицидни остатъци и животински хормони. Поради този факт боровия прашец е чисто натурална здравословна храна.

Напълно хранителен
В изследвания провеждани от Европейския изследователски център за микроелементен метаболизъм, Техническия университет в Мюнхен, Германия и Института на основните медицински науки към болницата PLA, Китай, е доказано, че боровият прашец съдържа всички съставки необходими на организма за възможно най-дълга продължителност на живота, включително протеини, аминокиселини, минерали, витамини, ензими и коензими, нуклеинови киселини, монозахариди, полизахариди, целулоза, ненаситени мастни киселини и флавоноиди.

Боровия прашец съдържа осемте жизненоважни аминокиселини:треонин THR, валин ВАЛ, метионин MET, изолевцин ILE, левцин LEU, фенилаланин PHE, лизин ИТС  и триптофан TRP. Поради този факт боровия прашец е признат в Европа за „цялостна храна”, в Япония за „източник на Здраве и Красота” и „природен миниатюрен магазин за хранителни вещества” в Китай.

Изцяло биоактивен
Всяко зрънце боров прашец е биоактивна единица и всички негови  хранителни вещества са биоактивни. Благодарение на използвания високотехнологичен метод за скоростно разрушаване на спородермата, биоактивните съставки на боровия прашец могат да бъдат максимално усвоени от тялото.

Функции на боровия прашец за опазване на Здравето
Вътрешният баланс е ключа към Здравето. Боровият прашец съдържа почти всички хранителни вещества във възможно най-добрата комбинация и е обявен от специалистите за „ богатство за Здравето на хората от БОГ”.

Продължителната употреба на боров прашец спомага поддържането на хранителния, киселинния и алкалния баланс на тялото. Доказано е чрез опити, че боровия прашец е добър имуностимулант, предпазва сърцето и черния дроб, регулира работата на храносмилателната система, контролира теглото, превантивна мярка срещу грип и анемии, както и разкрасява.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?