Производствена база

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА NEW ERA HEALTH INDUSTRY GROUP, YANTAI

Производствената база на New Era Health се намира в Янтай, Jiaodong ( Китай ), в близост до планините и с изглед към морето. Тя се състои от интегрирани R&D, производство, офис и логистика на здравословни продукти.

От основаването си, New Era притежава GMP сертификация за здравословни продукти, ISO9001 сертификация, ISO14001 сертификация, HACCP сертификация, OHSAS 18001. Компанията присъства в списъка на Export Food Manufacturing Enterprises, за всестранна и детайлна система за управление, която гарантира качеството на продуктите.

Нова производствена база

Новата производствена база на New Era Health  е открита на 9 Март 2012 година. Общата инвестиция е изчислена на 0.35 билиона USD със строителна площ 352.3 хил.м2. Производствената база е проектирана по принципите на модернизацията, GMP стандарт, R & D отдел, център Контрол на качеството, логистичен център, просторна градина и т.н. Притежава водещ в света капацитет за производство на здравословни храни като боров прашец, екстракт от листата на бамбук, ленено семе и други.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?