• 0

Родното място на Боровия прашец

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Родното място на Боровия прашец – езерото Qiandao с 1078-те острова

Кристална вода с величествена гледка към планините и вълшебните Масонски борове. Екипът на New Era Health Industry Group Ltd. В България бе на работна визита в родното място на боровия прашец и бамбука – двете основни ресурсни суровини на компанията.

„Прочети повече“

  • 0

Пречистващи гранули за здравето на стомашно-чревния тракт

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

С промяната на начина на живот, развитието на научно-техническия прогрес през последния век, и храненето на хората е претърпяло три основни промени: намаляване на набора от природните хранителни продукти; рафиниране; използване на химически добавки. Тези нови условия на живот са се превърнали в сериозно изпитание за организма –появили са се много нови болести на „цивилизованите народи“, особено заболявания на стомашно-чревния тракт (СЧТ), които засягат всички метаболитни процеси в организма. Тежест в стомаха, световъртеж, диария, запек, са се превърнали в сериозен проблем за много хора. Нарушенията в работата на стомашно-чревния тракт и особено запекът, са вредни за здравето, те могат да причинят или влошат други заболявания – хемороиди, рак на дебелото черво, варикозни разширени вени, простатит, гинекологични заболявания, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови болести – сериозни или дори животозастрашаващи. Изследванията доказват, че тези проблеми възникват при хора с тежко нарушение на чревната микрофлора.

„Прочети повече“

  • 0

Изворът на младостта и здравето

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Боровият прашец е уникално творение на природата, „дар от Бога към човека.“ Като лекарство и храна, той на практика се използва от човека вече няколко хилядолетия. В първите медицински трактати на няколко последователни династии, започвайки с „фармакопея Шен-нун „, която е на повече от 2400 години и завършвайки с модерната „Китайска фармакопея“ – навсякъде се описва благотворното въздействие на боровия прашец върху човека. Сред народа боровият прашец се нарича „чудодеен еликсир“заради неговите удивителни свойства . Чудото на природата е в това, че борът – царят на дървета, е вечнозелен и неувяхващ стотици години, приспособявайки се към всякакви условия на живот. Боровият прашец е най-добрият цветен прашец! Прашецът е признат по цял свят като уникален „комплекс за пълноценно хранене“, с който не може да се конкурира нито един хранителен продукт.

„Прочети повече“

  • 0

Храна с качествата на лекарства

Продукцията на корпорация „New Era“ се произвежда въз основа на древните китайски традиции в здравеопазването. В основата на философията на създаването й са принципите на натуралност, хармония и цялост. Отличителна черта на традиционната източна медицина е принципът на „поддържане на здравето“, който се основава на факта, че чрез подходящо хранене и прием на природни лекарства хората могат да поддържат баланс между Ин и Ян и така да живеят дълго и да бъдат в добро здраве. Боровият прашец е същината на бора и има най-добрия в света баланс между Ин и Ян! Това е уникален комплекс на пълноценното хранене.

„Прочети повече“

  • 0

Боров прашец и козметика

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Боровият прашец е не само в състояние да регулира психологическата функция, но и да подобри метаболизма на клетките на кожата, предотвратявайки стареенето на кожата и повишавайки нейната еластичност, той заздравява и овлажнява кожата. Ето защо боровият прашец е получил названието „ядлива козметика.“

Боровият прашец е богат на аминокиселини, които могат да бъдат абсорбирани от клетките на кожата, съдържа естествени витамини и много видове ензими, необходими за клетките на кожата и поради това има козметична функция. По-специално, комбинацията от витамини C, E, B в боровия прашец може да активира клетките и да поддържа високо ниво на активност на супероксид дисмутазата (SOD). Ето защо, тя е в състояние да елиминира свободните радикали, потиска образуването на хлоазма и пигментни петна, премахва меланина и избелва кожата, придавайки й здрав вид. Освен това продължителната употреба на боров прашец дава перфектен лечебен ефект при елиминиране кожния сърбеж при пациенти в напреднала възраст. Боровият прашец намалява и премахва луничките, и прави косата блестяща и пухкава. 


  • 0

Повече за съставките на “ Боров прашец за защита на черен дроб „

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Черният дроб е уникален орган, който е отговорен за обмяната на веществата и енергията и изпълнява главната антитоксична функция, той е най-съвършеният естествен филтър на тялото ни срещу отровни вещества: външни и такива в резултат от вътрешната обмяна. Ето защо в ежедневния живот този орган изисква внимателно отношение и повишено внимание от страна на всички онези, които искат да запазят здравето си и да удължат младостта. През последните години броят на хората, страдащи от алкохолна чернодробна стеатоза (alcoholicadiposishepatica) и чернодробна стеатоза (adiposishepatica) се увеличава, с тенденция за подмладяване на тези пациенти. Химическите въздействия, като замърсяване на околната среда, некачествената храна и лекарствата, както и нездравословният начин на живот, включително дълга и прекомерна консумация на алкохол, прекомерна консумация на мазни и рафинирани храни и липсата на физическа активност, нанасят вреди за нашия черен дроб.

„Прочети повече“

  • 0

Бамбук на Здравето и сърдечно-съдовата система

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

Натурален билков продукт за регулиране на липидите в кръвта. 

Развитието на науката и технологиите през последните сто години значително промени живота на човечеството. Ние се удивляваме и се радваме на бързия напредък на цивилизацията. Но ежедневният живот сред машини, асфалт, бетон и смог се е превърнал във „високоскоростна въртележка.“ Хората са принудени да водят живот, който е далеч от законите на природата, те губят здравето си заради непрекъснатия стрес, шум, замърсяване на околната среда в градовете и неправилното хранене. Сърдечно – съдовите заболявания (ССЗ), рак, диабет, алергии и др. така наречени болести на съвременната цивилизация с всеки изминал ден все повече и повече вредят на човешкото здраве. Сред тези заболявания най-често срещани и „кръвожадни“ са болестите на кръвоносните съдове на сърцето и мозъка (Сърдечно-съдови и мозъчносъдови болести).

„Прочети повече“

  • 0

Аспекти, на които трябва да се обърне внимание при приемане на екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

1. Целева група: хора с нисък имунитет, с високо ниво на липиди в кръвта, с високо кръвно налягане, страдащи от затлъстяване и мастна хепатоза на черния дроб; млади хора и хора на средна възраст, които се нуждаят от повече антиоксиданти, от средства за намаляване на възрастовите промени и на последствията от радиацията; хора на средна възраст и стари хора, страдащи от сърдечносъдови заболявания, които трябва да бъдат предотвратени; хора, в чиито семейства в миналото е имало членове със сърдечносъдови заболявания.

2. Група, която не е целева: деца.

3. Дозиране: Световната здравна организация (СЗО) препоръчва на всеки човек да приема по 1 г флавон на ден. Под формата на екстракт от бамбукови листа „GUOZHEN“ се препоръчва да се приемат 2-3 таблетки два пъти на ден по 70-105 мг за деня. (Във всяка таблетка се съдържа всичко 17,5 мг флавон).

„Прочети повече“


  • 0

Въздействие върху Здравето на екстракта от бамбукови листа „GUOZHEN“

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

 

Екстрактът от бамбукови листа „GUOZHEN“ като ефективно средство за регулиране на нивото на липидите в кръвта, е бил разработен въз основа на обширни изследвания на флавона в бамбуковите листа, проведени от Групата „New Era Health Industry“. Продуктът е изготвен от листа на бамбук, растящ на територията на градския окръг Анжи, в провинция Чжецзян (Anji, Zhejiang Province), Китай, с прилагане на съвременни биотехнологии за процеса на изчистване. Той съдържа флавоноиди, лактони на кумарин, ботан – полизахариди, хлорофил, аминокиселини, микроелементи, витамини, а също някои биоактивни материали и хранителни вещества. Екстрактът от бамбукови листа „GUOZHEN“ е първият в света високотехнологичен продукт, съставен главно от флавона в бамбуковите листа.

„Прочети повече“

  • 0

Действието на флавона в бамбуковите листа против простатит

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

Флавоноидите в големи количества се съдържат в плодовете, в зеленчуците, в чаените листа, в бобовите и в производните на тях продукти. Те са ефективни фактори в много видове на традиционната Китайска медицина. Флавонът от натурални източници има ниско молекулно тегло и лесно се абсорбира през хематоенцефалната бариера.

Последните изследвания са показали, че флавонът в бамбуковите листа може да контролира активността на седем общи патогенни вируса в пикочната система – E.faecalis, S. pyogenes, S. epidermidis, P. vulgaris, K. pneumoniae, S.aureus и E.coli. Флавонът е в състояние да контролира и хиперплазията на туморните клетки. На основата на флавона може да се разработят натурални лекарства или продукти за здравословен начин на живот за предотвратяване и лечение на заболяванията, свързани с простатата.

„Прочети повече“

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?