За нас

NEW ERA HEALTH INDUSTRY GROUP. CO. LTD

Екипът на Prashec.bg е част от държавната китайска компания New Era Health Industry Group Ltd.

Китайската корпорация New Era – Холдинг е създадена през 1980 година. Това е било военно-промишлено предприятие в рамките на Министерството на отбраната на Китай. Корпорацията е под пряко подчинение на държавата, т.е. Държавните органи по надзор и управление и Комисията към Държавния съвет.

Първият президент на корпорацията е вице-премиерът на Китай – ЦзуЦзяХуа. Вторият президент е бившият министър на спорта – У Шоцзу.

На 17 април 2010 Държавния съвет одобри сливането на китайската корпорация New Era – холдинг с китайската корпорация за инвестиции в енергийна ефективност. Така се ражда новото име – китайска корпорация за енергоспестяващи и опазващи околната среда (екологични) технологии.

Корпорацията работи за подобряване на енергийната ефективност и опазването на околната среда. Фокусира се върху градската енергоспестяваща и екологично основана инфраструктура; промишленото енергоспестяване; бизнеса в областта на чистите технологии и новите енергийни източници. Това е най-голямата и конкурентно-способна промишлено-инвестиционна група.

Собственият капитал на корпорацията съставлява – 10 милиарда щатски долара.

През 1995 г. министър-председателят на Китай ДжуЖунти дава указание, че боровият прашец е перспективно направление и за развитието му е необходимо да се отвори ново подразделение. За тази цел, на 18 юли 1995 г. е основана New Era Health Industry.

В Държавния съвет, бившият министър на отбраната ЛюХуа Чин написа със златни йероглифи фразата – „Корпорация New Era Health Industry „.

Корпорация New Era Health Industry спада към високотехнологичните държавни предприятия, регистрирана е в държавната търговско-промишлена палата на Китай.

Това е единственото държавното предприятие в Китай , занимаващо се с производство на продукти за здраве чрез директни продажби!!!

На 16 август 2006, компанията получи лиценз за директни продажби, издаден от Министерството на търговията на Китай.

Компанията е една от първите, която е получила държавни инвестиции в лиценза на директните продажби.

Компанията има богата култура на управление. От деня на учредяването си нейните цели са да развива националното производство и да донесе здраве на цялото човечество.

Мото на New Era Health Industry Group Ltd. е: „Стани силен и помагай на другите да станат силни“ Следвайки принципа „Здравето е по-скъпо от богатството“, компанията е поела инициативата да запознава хората със здравословен начин на живот.

Компанията започва да произвежда продукти под марката «Guozhen» – «Съкровище на страната“ или „Национално богатство“. Продуктовата гама включва: натурални хранителни продукти, хранителни добавки, козметика „Shareland“ (серия от фактори за красота по грижа за кожата, възстановяваща серия, избелваща серия, хидратираща серия, декоративна серия), „Джучжен“ (лична хигиена и домашни грижи). Използвайки екстракти от бор и от бамбукови листа като основен компонент, тези продукти са донесли полза на милиони хора.

Компанията оперира под мотото:

Здравето – перспективна индустрия,

Екипът – щастливо семейство,

Бизнесът – голяма сцена за развитие.

За 15 години компанията се е превърнала в корпорация с интегрирана структура, състояща се от такива звена като събиране на суровините, научноизследователска и развойна дейност, производство и логистика; компанията има четири дъщерни дружества и 31 филиала в Китай (1000 специализирани магазина под марката „Guozhen»).

Продукцията на компания New Era се ползва с признание за своето високо качество – носители на званието „Оздравителни продукти, специално за астронавтите и космонавтиката на Китай.“

Информация за маркетинговия план на компанията можете да получите тук

 

 

Видео:

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?