Защита на личните данни

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни по продажба на продукти за Здраве и Красота, интернет магазин Prashec.bg събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на стоката или услугата и ги пази отговорно и законосъобразно.

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Тъй като уважаваме правото Ви на поверителност, както и да знаете кога някой обработва Ваши лични данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на интернет страницата “www.prashec.bg” и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез нашата интернет страница.

Какви лични данни събираме и защо обработваме Ваши лични данни?

Prashec.bg обработва онези лични данни, които са необходими и свързaни с дейността на интернет магазина. Събираме минимално необходимите лични данни и само ако сме получили Вашето съгласие или е налице друго законно основание за това. 

Случаите, в които събираме и обработваме Ваши лични данни, както и целите, с които го правим, са следните: 

  • когато ни изпратите писмо чрез формата за контакт – когато ни пишете през интернет страницата ни, е необходимо да посочите име и имейл за връзка, за да можем да се свържем с Вас. Ако ни споделите друга лична информация в текста на запитването си, ще обработим тази информация, доколкото е необходимо, за да отговорим на въпросите, които сте ни поставили. 
  • когато закупувате стока в нашия онлайн магазин - ние обработваме допълнително следните категории лични данни:
    • име и презиме;
    • телефонен номер за контакт;
    • адрес за доставка;

С кого споделяме вашите лични данни?

Ние не споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови или други цели на трети страни. Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори ( технически доставчици ), за да можем да Ви доставим услугите, които сте заявили.

 

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?