Бяло кафе с боров прашец

13900986_10210609954591589_771350037_nБЯЛО КАФЕ С БОРОВ ПРАШЕЦ „ GUOZHEN “ 80PV
Превъзходни съставки от най-високо качество

 ЦЕНА: 44 лв. 

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.
За повече информация разгледайте тук

 

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 Полета
Опаковка - 15бр. пакетчета в една опаковка, всяко по 20гр.

Бяло кафе с боров прашец представлява разтворимо кафе приготвено от боров прашец и кафе Арабика.  Перфектния микс ви предлага пълна чаша с ароматно кафе обогатено с изключително хранителни добавки за Вашето тяло.

Бяло кафе с боров прашец е произведено от кафе Арабика и прашец от масонски бор, който расте единствено в планинските райони на Китай.

Кафе Арабика расте  между 600м и 2000м надморска височина, като има специфични изисквания към почвта, влажността на въздуха и слънчевото греене. То се характеризира със силен аромат, меко усещане и ниско съдържание на кофеин. Ръчно събирания прашец гарантира качеството му, чисто от пестициди и животински хормони.

Бялото кафе с боров прашец не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори, консерванти и е естествена напитка за Здраве.

Прашецът е същността на растенията и боровият прашец съдържа всички хранителни съставки, изисквани за растежа на най-дълго живеещите растения - боровите дървета. Той може да  спомогне за цялостната храна за тялото и да подобри имунната система. Проучванията показват също, че хранителните съставки  като свободни мастни киселини, кофеин и танинова киселина, съдържаща се в кафето могат ефективно да подобрят обмяната на веществата, активират храносмилателните органи, подобрят кръвообращението, разсеят умората и освежат ума. Идеалната комбинация от двете композиции ще ви донесе Здраве, както и наслада, които може и да не сте изпитвали досега.

 

Facebook Comment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?