Боров прашец с олигозахариди

БОРОВ ПРАШЕЦ С ОЛИГОЗАХАРИДИ "GUOZHEN" 
Биологично активна хранителна добавка
ЦЕНА: 64 лв  

* При поръчка на продукти за над 400 лв, получавате възможност за допълнителни отстъпки! За повече информация разгледайте тук

 

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 Полета
Опаковка: пакетчета по 3г на прах / 30 пакетчета в кутия

Състав: боров прашец, ксилоолигозахариди, царевичен малтодекстрин

НЕ съдържа ГМО.

Предназначение: Биологично активна хранителна добавка ( не е лекарство ) – източник на флавоноиди. Не замества разнообразното хранене.

Препоръчителен дневен прием: За възрастни – 1 път дневно по 1 пакетче по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност, кърмене. Преди употреба се препоръчва консултация с лекар.

Това е здравословна и полезна храна, състояща се от боров прашец, олигозахариди, малтодекстрин, която лесно и бързо изчиства червата – очистването започва още с първия ден на прием на продукта, подхранва полезната чревна микрофлора, има слабително действие, регулира функциите на организма при диария, премахва токсините.

Специално подбран боров прашец, чиито диетични фибри се абсорбират по-добре в червата. Олигозахаридите могат избирателно да ускоряват размножаването на полезната чревна флора, да я регулират и предотвратяват появата на диария и запек. Съотношението и органичната комбинация от частици боров прашец и ксилоолигозахаридите в продукта е балансирано, за да се постигне съвместно регулиране на чревната микрофлора.

Олигозахариди

Ксило-олиго-захариди (КОЗ) - това е най-ефективната форма на олиго-захариди - особени захароподобни вещества, които се съдържат в плодовете и зеленчуците (банани, лук, домати, ечемик, аспержи, чесън). Това са полимерни захари, които нямат нищо общо с трапезната захар. Ксило-олиго-захаридите се причисляват към хранителните влакнини, които на практика не се абсорбират от човешкото тяло, но служат за храна на полезните бактерии, които живеят в червата ни. От такова „лакомство” пробиотичните бактерии, особено бифидобактериите, започват активно да се размножават. Веществата, полезни за пробиотиците, се наричат "пребиотици" и КОЗ (ксило-олиго-захаридите) са най-важните от тях. Обезпечавайки разцвета на полезните бактерии, те ни обезпечават крепко здраве. Поддържайки баланса на полезната чревна флора, те лесно и бързо почистват червата, нормализират световъртежа, предотвратяват възникването на диария и запек. Почистването започва от първия ден на приема на гранулите. Многочислените изследвания потвърждават, че тези полезни захари притежават ефективни функции при профилактиката на кариеса и намаляването на нивото на кръвната захар при диабетиците, допринасят за нормализиране на кръвното налягане и намаляване на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта. При това консумацията на обикновена захар е нежелателна, тъй като намалява или неутрализира цялата ефективност на КОЗ.

Малтодекстрин – това е сладко вещество, най-простата и най-лесно усвояема форма на захаридите. Малтодекстринът не влияе на нивото на кръвната глюкоза. В допълнение, той е в състояние да стимулира растежа на полезната чревна микрофлора.

Балансираното съотношение и органичното съчетание на боровия прешец с ксило-олиго-захаридите в гранулите марка "GUOZHEN" обогатява полезната чревна флора, ефикасно и нежно отстранява шлаките и токсините, осигурява здравето на дебелото черво, действа като слабително, отстранява симптомите на диария.

Ползи и преимущества

 1. Лесно и бързо очиства червата ( от първия ден на приема )
 2. Храни полезната чревна флора
 3. Предотвратява възникването на диария и запек
 4. Извежда шлаките и токсините от червата
 5. Облекчава симптомите на диария

Препоръчва се при:

 • заболявания на стомашно-чревния тракт, включително запек, диария
 • затлъстяване, наднормено тегло
 • диабет
 • превенция на рак на дебелото черво и ректума, рак на гърдата
 • сърдечно-съдови заболявания
 • хемороиди
 • апендицит
 • хипертония
 • алергии
 • простатит
 • „женски„ болести

 

Здравето на червата–здраве за цялото тяло!

 

Пречистващи гранули за здравето на стомашно-чревния тракт

Facebook Comment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?