Боров прашец с мляко и калций

13884314_10210609955391609_1637493933_nБОРОВ ПРАШЕЦ С МЛЯКО И КАЛЦИЙ „ GUOZHEN" 107PV
Биологично активна хранителна добавка

 ЦЕНА: 52 лв.    

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 Полета
Опаковка - 18бр. пакетчета в една опаковка

Препоръчителен дневен прием - 1 пакетче

Боровият прашец с мляко е съставен от боров прашец  и висококачествено мляко на прах. Неговата уникална рецепта и богата хранителност го правят отличната дневна добавка.

Хората в средна възраст

Хората в средна възраст са склонни да страдат от хиперфункция на различни органи в различна степен и са склонни към проблеми като намалена способност  за усвояване на храната, остеопороза  и запек.  Натуралните диетични фибри на боровия прашец спомагат релаксирането на червата и отделянето на токсините от тялото. Лактозата, която съставлява повече от 40% от съдържанието на млякото, допринасят за растежа на чревната бактерия.  Диетичните фибри и лактозата се координират, за да поддържат Здравето на стомашно-чревния тракт.  Боровия прашец с мляко доставя на тялото калций според неговите индивидуални нужди.

Децата

Неадекватното поемане на калций от детския организъм може да доведе до забавяне в растежа, малки килограми и дори рахит при децата. Със своята всеобхватна и балансирана хранителност, Боровият прашец с мляко снабдява детския организъм с достатъчно количество протеини, аминокиселини, витамини, калций и микроелементи, с които да засили имунната система за здравословен растеж на децата.

Близо до перфектната храна

Млякото е обявено от диетолозите за почти перфектната храна. Боровият прашец с мляко използва мляко на прах от незамърсените Hulunbeier Glassland, което е с отлично качество и вкус.

Натурален мини хранителен депозит

Известен като „ натурален мини хранителен депозит „, боровият прашец  доставя на организма повече от 200 вида хранителни биоактивни съставки като витамини, минерали, аминокиселини, нуклеинови киселини, полизахариди и флавоноиди. Това го прави ефективна храна, която засилва имунитета.

 

Facebook Comment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?