Боров прашец със зеленчуци

БОРОВ ПРАШЕЦ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ " GUOZHEN "

Биологично активна хранителна добавка 

* При поръчка на продукти за над 400 лв, получавате възможност за допълнителни отстъпки! За повече информация разгледайте тук

 

 

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 Полета
Опаковка: 12 пакетчета (прах) х 12 гр.

Състав: Боров прашец на прах, екстракт от тиква, моркови, орехи, олигомерна малтоза.

Препоръчителен дневен прием: 1-2 пакетчета на ден, разбити с топла вода 60-80 ° C, след това добавете в млякото или в овесената каша.

Противопоказания: Алергия към съставките на продукта

Небалансираната структура на храненето, преяждането, ниското качество на продуктите, използването на химични заместители, е основната причина за много заболявания (до 85% от случаите): затлъстяване, високо кръвно налягане, диабет, високо съдържание на мазнини в кръвта, намаляване на имунитета, повишена умора, депресия, стомашно-чревни и сърдечно-съдови заболявания. Най-добрата защита срещу тези фактори - да се обезпечи на организма приема на необходимите за него хранителни биохимически вещества в достъпна форма и в достатъчни количества за сметка на една балансирана диета и прием на допълнителни мултивитаминни комплекси.
Диетичният прах " Боров прашец със зеленчуци и плодове " е изготвен от естествен боров прашец, тиква, моркови, ядки и добавени витамини, микроелементи, минерали, което го прави идеален продукт за една балансирано хранене.

Боров прашец
Цветният прашец е растителен екстракт, а боровият полен – е най-добрият цветен прашец - съдържа всички хранителни съставки, необходими за развитието на дълголетните и вечнозелени растения - боровете. Борът " Масон " (pinusmassonianalamb) расте в планинските райони на Китай, далеч от индустриални и селскостопански центрове, той е диворастящ вид и се опрашва от вятъра. Боровият прашец се събира ръчно. Тези условия изключват съдържанието в него на пестициди и хормони от насекоми. Боровият прашец може да задоволи потребността от всички хранителни вещества, необходими за развитието и дългия живот на организма и за укрепване на имунната му система. Това е микробанка за жизнено важни елементи. Съдържа протеини, липиди, аминокиселини, въглехидрати, холин, нуклеинови киселини, минерали, микроелементи, витамини А, В, С, D, Е, биологично активни вещества - флавоноиди, ензими (100 вида), пигменти, натурални антибиотици (фитонциди), фибри, поли- и монозахариди - повече от 200 вида хранителни вещества в биодостъпна форма.
Боровият прашец се обработва при ниска температура ( -170 градуса ) по технология за високоскоростно разрушаване на спородермата (обвивката), позволяваща максимално да се увеличи освобождаването на хранителни вещества и активни съставки за пълното им усвояване от тялото.
При добавяне на боров прашец към храната, човешкият организъм напълно приема и усвоява всички хранителни и биоактивни елементи на прашеца. Цветният прашец съдържа 40% разтворими и неразтворими
целулози (хранителни влакна-фибри), които не се абсорбират в тънките черва, което подобрява и подхранва микрофлората на дебелото черво.

Тиква (Cucurbitapepo)
Тиквата е зеленчук, познат на хората още от древни времена. Тя не е с висока калоричност, но има ценни диетични и лечебни свойства. Тиквените семки са исторически използвани като противоглистно средство, но през последните години употребата им е била разширена за сметка на по-дълбокото изучаване на химическия състав и фармакологичните свойства.
Тиквата е богата на хранителни вещества. Съдържа въглехидрати, протеини, каротин, цитрулин, витамини В1, В2, В6, витамин С, пектин, желязо, калий, магнезий, фосфор и други минерални елементи. Тя е много полезна за пациенти с хипертония, бъбречни заболявания, заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха и червата. Тиквата се усвоява добре и очиства организма. За приготвяне на добавки се използват семена и сърцевината на прясна тиква. Прилага се нова технология за запазване на всички хранителни вещества от тиквата.

Моркови (Daucus)
Пресните моркови, които са част от състава на сместа, са богати на различни витамини и микроелементи. Особено много в тях се съдържа Бета-каротинът – предшественика на витамин А. Той компенсира дефицита на витамин А в организма и е важен и безопасен източник на витамин А. Витамин А е един от най-важните антиоксиданти, наш незаменим съюзник в борбата срещу сърдечно-съдовите и други дегенеративни заболявания. Той е необходим за нормалното протичане на репродуктивните процеси, хормоналната стабилност на женското тяло, стабилизира нивото на кръвната захар и предпазва от инфекции, укрепва имунитета, възстановява зрението; използва се за профилактика на рака и възстановяването на черния дроб. Особено чувствителни към недостига на витамин А (ретинол) са децата. Инфекциозните болести изчерпват запасите от ретинол в детския организъм. Въпреки това, дори и в Съединените щати- една високо развита страна, недостигът на витамин А не е ликвидирана. Затова ние препоръчваме органичните продукти за правилно хранене " Боров прашец със зеленчуци и плодове " на възрастните и децата, за да компенсират този дефицит. Каротиноидите, съдържащи се в тиквата и морковите са от най-мощните антиоксиданти, които предпазват от рак и укрепват сърцето. Най-известният от тях е бета-каротинът. Изследванията показват, че само природният натурален Бета-каротин, съдържащ се в храната, е в състояние да помага на организма. Нещо повече, каротиноидите, подобно на витамините от група Б, най-добре работят в съчетание един с друг. Тяхната ефективност зависи от силата на биологичната верига и натуралността на продуктите. А в комбинация с други антиоксиданти - витамин С, Е – се достига максимален ефект. Бета-каротинът е ефективен при профилактика на много форми на рак, по-специално рак на белия дроб, стомаха, дебелото черво и рак на гърдата. В допълнение, бета-каротинът повишава нивото на "добрия холестерол" ЛВП, който има защитни свойства. Холестеролът може да запуши артерия само когато е в окислена форма. Ето тук се проявяват мощните антиоксидантни свойства на бета-каротина, особено в комбинация с витамини С и Е, които в боровия прашец са представени в големи количества. Не трябва да се забравя, че витамините A, E, C и каротиноидите са мастноразтворими. Следователно, липсата на мазнини в диетата (нискокалорийна диета с обезмаслени продукти) пречи на пълното усвояване на тези мощни антиоксиданти от храната. Ето защо в сместа от "Боров прашец със зеленчуци и плодове" е добавен орех.

Орех ( Juglansregia )
Орехът е богат на протеин, калций, фосфор, желязо, Ω-3, Ω-6 мастни киселини. Все повече и повече хора оценяват неговия благоприятен ефект върху мозъчната тъкан.
Основен състав на добавката орех: орехови ядки.

Олигомерна малтоза
Олигомерната малтоза е фактор за развитие на диплобактериите. Тя не вреди на стомаха и червата. В червата диплобактерията инхибира растежа на вредните бактерии и способства цикъла на развитие на полезната микрофлора в червата.
Не съдържащата захар хранителна добавка "Боров прашец със зеленчуци и плодове," се препоръчва за употреба на всички като богат източник на протеини, витамини, минерали, каротиноиди и фибри. Фибрите нежно почистват тялото ни през червата от отрови, токсини, шлаки, намаляват нивото на кръвната захар, а също така се явяват и пребиотик за чревната флора (лигнините на боровия прашец). 

Области на приложение:
• За обогатяване на дневния прием на хранителни вещества, особено през зимата
• За диабетици
• За намаляване на теглото (вместо прием на храна)
• За детоксикация на клетъчно ниво
• Да се повиши имунитета
• При респираторни вирусни инфекции
• сериозно болни и с отслабнал организъм хора
• За подобряване работата на сърцето и черния дроб
• За профилактика на рака
• За профилактика на "женските"проблеми
• За профилактика на атеросклерозата
• За избягване на възпалителни процеси на стомашно-чревния тракт и кожата
• Да се подобри зрението

Facebook Comment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?