Боров прашец за защита на черен дроб

БОРОВ ПРАШЕЦ ЗА ЗАЩИТА НА ЧЕРЕН ДРОБ " GUOZHEN " 
Биологично активна хранителна добавка

 ЦЕНА: 44.45 лв.     

* При поръчка на продукти за над 400 лв, получавате възможност за допълнителни отстъпки! За повече информация разгледайте тук

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 Полета
Опаковка: 60 таблетки в една опаковка

Състав: боров прашец, Kudzu корен и плодът на Phyllanthus

Препоръчителен дневен прием: Възрастни и деца над 12 годишна възраст – по 3 таблетки 2-3 пъти на ден по време на хранене.

При остри състояния и заболявания се започва с 9 таблетки дневно; в следващите дни се увеличават до 12бр.,до15 бр.,до 21 бр. дневно (Наблюдавайте състоянието си). Последният прием е преди лягане, тъй като черният дроб е активен от 1:00 до 3:00 ч. сутринта. При чернодробно заболяване с прием на лекарства, предписани от лекар, както и едновременен прием на продукта "Боров прашец за защита на черен дроб" се препоръчва постепенното привеждане приема на лекарства до минимум.

Като най-големия и най-важен детоксикиращ орган, черният дроб е много вероятно да бъде наранен от токсини, които могат да навредят на чернодробните клетки.

През последните години, населението страда от алкохолна адипоза и това се увеличава. Наблюдава се тенденция това да се случва все повече и на млади хора. Вредата от замърсяването на околната среда, храните, нездравословния начин на живот, консумацията на алкохол и наркотици и липсата на физически упражнения, оказват неблагоприятно влияние върху черния дроб.

Боровият прашец за черен дроб е направен от боров прашец, есенция от корена на kudzuvine и Fructus phyllanthi. Традиционните китайски медицински теории за здравеопазване и съвременните медицински изследвания, доказват, че този продукт защитава черния дроб от заобикалящата ни химична среда.

Kudzuvine корен, също наречен азиатски женшен, е богат на флавоноиди, гликозиди, алкалоиди, аминокиселини, микроелементи и други активни компоненти. Той може да се използва за лечение на повръщане, за стимулиране на апетита, а неговата основна функция е лечение на алкохолизъм.

Fructus Phyllanthi е внесен в Китай от Индия в древни времена и е известен като свещен плод на Индия, тъй като:

 • експулсира топлина от кръвта
 • произвежда слюнка и утолява жаждата
 • облекчава кашлицата
 • намалява храчките
 • защитава черния дроб
 • използва се за детоксикация
 • В съвременната индийска медицина, Fructus phyllanthi се прилага широко за предотвратяване и лечение на лекарствено-индуцирани чернодробни увреждания.

Боровият прашец е известен като естествен мини хранителен депозит, тъй като той е богат на необходимите за тялото хранителни и биоактивни вещества. Това са аминокиселини, витамини, микроелементи, ензими, флавоноиди, нуклеинови киселини, ненаситени мастни киселини и диетични фибри, които са в добри пропорции.

Изследвания показват, че боровият прашец може да възстанови липидната пероксидация на чернодробните клетки, предизвикана от алкохол. Тази природна храна доставя различни видове аминокиселини и витамини, които са необходими за растежа на клетките на черния дроб. Боровият прашец посреща изискванията на нормалния метаболизъм на чернодробните клетки и е ефективен в грижата за черния дроб.

Показания за употреба:

 • Токсично поражение на черния дроб: захарен диабет, алкохолизъм, наркомания, токсикомания, химиотерапия, професионални интоксикации на заетите в областта на химическата промишленост лица, в галванични цехове, работници в атомна електроцентрала и т.н.
 • Остър и хроничен хепатит, цироза и чернодробна дегенерация, стеатоза
 • Хроничен холецистит, жлъчна дискинезия, панкреатит
 • профилактика на атеросклероза и други болести на сърдечно-съдовата система
 • Вредни зависимости – ТЮТЮНОПУШЕНЕ и АЛКОХОЛИЗЪМ. Вредните пристрастявания трябва да се определят като: зависимост от стимуланти, носещи псевдоудоволствие, което действа разрушаващо на човешкия организъм. Жертвите на алкохола са безбройни! Според данни на Световната Здравна Организация, всяка трета смърт в света е свързанa с алкохола. В опита да се отърве от зависимостите си човек прибягва до различни средства, които често причиняват вреда, несъпоставима с получения положителен резултат. Да се възстанови функцията на отделителните органи и да се нормализира психо-емоционалното състояние на човека, което се придружава от "синдром на отмяната", помага " Боров прашец за защита на черен дроб ".

Какво може да ни наведе на мисълта за дисбаланс на черния дроб? Това е „нестабилният” стол, шумът в ушите, гадене, виене на свят, жълтеница, усещане за стягане на главата, тежест в дясното подребрие, безсъние, дневно и нощно изпотяване, нестабилно кръвно налягане, склонност към анемия, чупливи нокти и суха кожа, бърза смяна в настроението, гневност и раздразнителност.

Повече за съставките на “ Боров прашец за защита на черен дроб

Facebook Comment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?