Храна с качествата на лекарства

  • 0

Храна с качествата на лекарства

Продукцията на корпорация „New Era“ се произвежда въз основа на древните китайски традиции в здравеопазването. В основата на философията на създаването й са принципите на натуралност, хармония и цялост. Отличителна черта на традиционната източна медицина е принципът на „поддържане на здравето“, който се основава на факта, че чрез подходящо хранене и прием на природни лекарства хората могат да поддържат баланс между Ин и Ян и така да живеят дълго и да бъдат в добро здраве. Боровият прашец е същината на бора и има най-добрия в света баланс между Ин и Ян! Това е уникален комплекс на пълноценното хранене.

В резултат на изследванията и разработките, извършени от компания „New Era“ , през 1997 г. е получен продуктът (БАД) от прашец от бор Масон и китайски маслен бор, съчетаващ в себе си свойствата на храна и лекарство! Историята на приема на прашец в Китай като лекарство и храна датира от няколко хилядолетия. Сега държавните отбранителни космически технологии позволиха използването на този „чудодеен еликсир“, направиха употребата му достъпна за всички хора по света.

Следващият, не по-малко значим за здравето и дълголетието продукт на компанията е «БАМБУК НА ЗДРАВЕТО». Това е екстракт от листата на бамбука Lofaterum gracili. Високата концентрация на флавоноиди определя неговите основни лечебни свойства – намаляване на нивата на липидите в кръвта.
И борът, и бамбукът са диворастящи, което многократно увеличава тяхното значение за баланса на енергията в човешкото тяло и за получаването на информация от самата природа.
Използвайки прашеца от китайски бор и екстракта от бамбук като основен компонент, корпорацията „New Era“ произвежда естествени, органични, екологично чисти хранителни биодобавки с марката “ GUOZHEN „, което означава „държавно достояние“. Това име отразява същността на компанията, нейната история, стратегия, култура и отговорност към обществото. Поради тази своя уникалност и високо качество, продуктите с марка “ GUOZHEN “ са единствените наградени с високото звание “ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА КОСМОНАВТИТЕ НА КИТАЙ „.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn