Бамбук на Здравето и сърдечно-съдовата система

  • 0

Бамбук на Здравето и сърдечно-съдовата система

Категория : БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

Натурален билков продукт за регулиране на липидите в кръвта. 

Развитието на науката и технологиите през последните сто години значително промени живота на човечеството. Ние се удивляваме и се радваме на бързия напредък на цивилизацията. Но ежедневният живот сред машини, асфалт, бетон и смог се е превърнал във „високоскоростна въртележка.“ Хората са принудени да водят живот, който е далеч от законите на природата, те губят здравето си заради непрекъснатия стрес, шум, замърсяване на околната среда в градовете и неправилното хранене. Сърдечно – съдовите заболявания (ССЗ), рак, диабет, алергии и др. така наречени болести на съвременната цивилизация с всеки изминал ден все повече и повече вредят на човешкото здраве. Сред тези заболявания най-често срещани и „кръвожадни“ са болестите на кръвоносните съдове на сърцето и мозъка (Сърдечно-съдови и мозъчносъдови болести).

Световната здравна организация нарече сърдечно – съдовите заболявания „убиец №1“, заплашващ живота на човечеството. Всяка година по света от сърдечно-съдови заболявания умират 17 милиона души. Това представлява над 50% от общия брой на смъртните случаи – първо място сред причините за смърт. Страшен е обаче не само високият коефициент на заболяванията. Проблемът е, че от сърдечно-съдови заболявания (ССЗ) страдат все по-млади хора. Наблюдения и изследвания показват, че причините за такова бързо развитие на ССЗ и тяхното повторение (87%) са: ускоряване на темпото на живот, стрес, тютюнопушене, алкохол, преяждане, мазната и рафинирана храна, липсата на физически упражнения и др. „рожби“ на цивилизацията.

Все пак, въпреки всички недостатъци на съвременния живот, човек трябва да живее в този променлив свят и разумно да трансформира себе си и света към по-добро!

Все повече хора обръщат специално внимание на въпросите относно здравето. За да поддържат здравословен начин на живот, те трябва да притежават подходящи знания за опазване на здравето и, което е по-важно, те трябва да имат достъп до нормална и здравословна храна. Да се осъществи „връщане към природата“ на най-високо ниво в условията на големия град помага същият този технически прогрес. Новите технологии за преработка на лечебните растения помагат чрез безопасни начини да се предотвратят и излекуват различни видове заболявания, включително сърдечно –съдовите заболявания.

Китайската държавна компания „New Era“ въз основа на задълбочени изследвания е създала от флавона на бамбуковите листа естествен оптимално функционален продукт за профилактика и лечение на сърдечно – съдовите заболявания. Екстрактът „Бамбук на здравето“ ефективно контролира нивото на липидите в кръвта, прочиства кръвоносните съдове, има благоприятно възстановяващо действие и предпазва сърдечно – съдовата система, помага при симптоми на главозамайване, главоболие, болки в гърдите, изтръпване на крайниците на тялото, причинена от хиперлипидемия, коронарна болест на сърцето, високо кръвно налягане, церебрална тромбоза, и др. заболявания.

„Бамбук на здравето“ марка „GUOZHEN“ е удостоен със званието „Специален оздравителен продукт за космонавтите на Китай.“ Той е оздравителен продукт не само за астронавтите, но и за спортистите и лидерите на страната.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn