Здраве от Природата

  • 0

Здраве от Природата

Категория : БОРОВ ПРАШЕЦ

Боровият прашец – Здраве от Природата

Боровият прашец е най-ценната част от бора. Той e богат на хранителни вещества и съдържа голямо количество жизненоважни елементи. Борът се смята за крал измежду дърветата, а боровият прашец е най-добрият прашец спрямо прашеца на всички растения. До момента, боровият прашец е единственият известен на хората продукт, който съчетава свойствата на храна и лекарство. Съдържа повече от 260 натурални биоактивни вещества и е изцяло в съответствие със Световната здравна организация.

Боровият прашец е здравословна храна и най-доброто естествено лекарство. Ето защо продуктът “ боров прашец “ е носител на международната награда “ ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО “ и е признат за “ Златна основна храна „. Боровият прашец е продукт от здравословното хранене на китайските астронавти, спортисти и ръководители. Той притежава най-добрите природни компоненти с високо съдържание на уникални елементи. Това го превръща в най-съвършената хранителна добавка, която дава жизненост. Боровият прашец е най-добрата храна на клетъчно ниво. Хората, които го консумират се радват на Здраве и дълголетие, присъщи на един бор. 

Ако човек от ранна възраст започне да приема тази храна, ще подобри значително качеството си на живот. При хората на средна и напреднала възраст постепенно могат да настъпят прекрасни промени, като удължаване на живота, загуба на тегло и дори подмладяване. Европейски и американски изследователски лаборатории в областта на здравословното хранене предсказват: “ В бъдеще, в рамките на няколко десетилетия, боровият прашец може да замени всички хранителни добавки в света „.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn