Производствена база

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА NEW ERA HEALTH INDUSTRY GROUP, YANTAI

Производствената база на New Era Health се намира в Янтай, Jiaodong ( Китай ), в близост до планините и с изглед към морето. Тя се състои от интегрирани R&D, производство, офис и логистика на здравословни продукти.

От основаването си, New Era притежава GMP сертификация за здравословни продукти, ISO9001 сертификация, ISO14001 сертификация, HACCP сертификация, OHSAS 18001. Компанията присъства в списъка на Export Food Manufacturing Enterprises, за всестранна и детайлна система за управление, която гарантира качеството на продуктите.

Нова производствена база

Новата производствена база на New Era Health  е открита на 9 Март 2012 година. Общата инвестиция е изчислена на 0.35 билиона USD със строителна площ 352.3 хил.м2. Производствената база е проектирана по принципите на модернизацията, GMP стандарт, R & D отдел, център Контрол на качеството, логистичен център, просторна градина и т.н. Притежава водещ в света капацитет за производство на здравословни храни като боров прашец, екстракт от листата на бамбук, ленено семе и други.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn