Бяло кафе с боров прашец

13900986_10210609954591589_771350037_nБЯЛО КАФЕ С БОРОВ ПРАШЕЦ „ GUOZHEN “ 80PV
Превъзходни съставки от най-високо качество

 

ЦЕНА: 44 лв. 

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 ПолетаОпаковка – 15бр. пакетчета в една опаковка, всяко по 20гр.

Бяло кафе с боров прашец представлява разтворимо кафе приготвено от боров прашец и кафе Арабика.  Перфектния микс ви предлага пълна чаша с ароматно кафе обогатено с изключително хранителни добавки за Вашето тяло.

Бяло кафе с боров прашец е произведено от кафе Арабика и прашец от масонски бор, който расте единствено в планинските райони на Китай.

Кафе Арабика расте  между 600м и 2000м надморска височина, като има специфични изисквания към почвта, влажността на въздуха и слънчевото греене. То се характеризира със силен аромат, меко усещане и ниско съдържание на кофеин. Ръчно събирания прашец гарантира качеството му, чисто от пестициди и животински хормони.

Бялото кафе с боров прашец не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори, консерванти и е естествена напитка за Здраве.

Прашецът е същността на растенията и боровият прашец съдържа всички хранителни съставки, изисквани за растежа на най-дълго живеещите растения – боровите дървета. Той може да  спомогне за цялостната храна за тялото и да подобри имунната система. Проучванията показват също, че хранителните съставки  като свободни мастни киселини, кофеин и танинова киселина, съдържаща се в кафето могат ефективно да подобрят обмяната на веществата, активират храносмилателните органи, подобрят кръвообращението, разсеят умората и освежат ума. Идеалната комбинация от двете композиции ще ви донесе Здраве, както и наслада, които може и да не сте изпитвали досега.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn