Боров прашец с олигозахариди

image_5875e9f58303a_1280x1280БОРОВ ПРАШЕЦ С ОЛИГОЗАХАРИДИ „GUOZHEN“ 162PV

Биологично активна хранителна добавка

 

ЦЕНА: 80 лв  

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 ПолетаОпаковка: пакетчета по 3г на прах / 30 пакетчета в кутия

Състав: боров прашец, ксилоолигозахариди, царевичен малтодекстрин

НЕ съдържа ГМО.

Предназначение: Биологично активна хранителна добавка ( не е лекарство ) – източник на флавоноиди. Не замества разнообразното хранене.

Препоръчителен дневен прием: За възрастни – 1 път дневно по 1 пакетче по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност, кърмене. Преди употреба се препоръчва консултация с лекар.

Това е здравословна и полезна храна, състояща се от боров прашец, олигозахариди, малтодекстрин, която лесно и бързо изчиства червата – очистването започва още с първия ден на прием на продукта, подхранва полезната чревна микрофлора, има слабително действие, регулира функциите на организма при диария, премахва токсините.

Специално подбран боров прашец, чиито диетични фибри се абсорбират по-добре в червата. Олигозахаридите могат избирателно да ускоряват размножаването на полезната чревна флора, да я регулират и предотвратяват появата на диария и запек. Съотношението и органичната комбинация от частици боров прашец и ксилоолигозахаридите в продукта е балансирано, за да се постигне съвместно регулиране на чревната микрофлора.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn