Боров прашец с мляко и калций

13884314_10210609955391609_1637493933_nБОРОВ ПРАШЕЦ С МЛЯКО И КАЛЦИЙ „ GUOZHEN“ 107PV
Биологично активна хранителна добавка

 

ЦЕНА: 52 лв.    

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 ПолетаОпаковка – 18бр. пакетчета в една опаковка

Препоръчителен дневен прием – 1 пакетче

Боровият прашец с мляко е съставен от боров прашец  и висококачествено мляко на прах. Неговата уникална рецепта и богата хранителност го правят отличната дневна добавка.

Хората в средна възраст

Хората в средна възраст са склонни да страдат от хиперфункция на различни органи в различна степен и са склонни към проблеми като намалена способност  за усвояване на храната, остеопороза  и запек.  Натуралните диетични фибри на боровия прашец спомагат релаксирането на червата и отделянето на токсините от тялото. Лактозата, която съставлява повече от 40% от съдържанието на млякото, допринасят за растежа на чревната бактерия.  Диетичните фибри и лактозата се координират, за да поддържат Здравето на стомашно-чревния тракт.  Боровия прашец с мляко доставя на тялото калций според неговите индивидуални нужди.

Децата

Неадекватното поемане на калций от детския организъм може да доведе до забавяне в растежа, малки килограми и дори рахит при децата. Със своята всеобхватна и балансирана хранителност, Боровият прашец с мляко снабдява детския организъм с достатъчно количество протеини, аминокиселини, витамини, калций и микроелементи, с които да засили имунната система за здравословен растеж на децата.

Близо до перфектната храна

Млякото е обявено от диетолозите за почти перфектната храна. Боровият прашец с мляко използва мляко на прах от незамърсените Hulunbeier Glassland, което е с отлично качество и вкус.

Натурален мини хранителен депозит

Известен като „ натурален мини хранителен депозит „, боровият прашец  доставя на организма повече от 200 вида хранителни биоактивни съставки като витамини, минерали, аминокиселини, нуклеинови киселини, полизахариди и флавоноиди. Това го прави ефективна храна, която засилва имунитета.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn