Боров прашец за защита на черен дроб

image_58762445eda57_1280x1280БОРОВ ПРАШЕЦ ЗА ЗАЩИТА НА ЧЕРЕН ДРОБ “ GUOZHEN “ 425PV
Биологично активна хранителна добавка

 

ЦЕНА: 210 лв.     

Количествата са изчерпани!

* При поръчка на продукти за 1100PV, получавате 20% отстъпка и възможност да станете бизнес партньор на компанията.

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Само Попълнете 2 ПолетаОпаковка: 180 таблетки в една опаковка

Като най-големия и най-важен детоксикиращ орган, черният дроб е много вероятно да бъде наранен от токсини, които могат да навредят на чернодробните клетки.

През последните години, населението страда от алкохолна адипоза и това се увеличава. Наблюдава се тенденция това да се случва все повече и на млади хора. Вредата от замърсяването на околната среда, храните, нездравословния начин на живот, консумацията на алкохол и наркотици и липсата на физически упражнения, оказват неблагоприятно влияние върху черния дроб.

Боровият прашец за черен дроб е направен от боров прашец, есенция от корена на kudzuvine и Fructus phyllanthi. Традиционните китайски медицински теории за здравеопазване и съвременните медицински изследвания, доказват, че този продукт защитава черния дроб от заобикалящата ни химична среда.

Kudzuvine корен, също наречен азиатски женшен, е богат на флавоноиди, гликозиди, алкалоиди, аминокиселини, микроелементи и други активни компоненти. Той може да се използва за лечение на повръщане, за стимулиране на апетита, а неговата основна функция е лечение на алкохолизъм.

Fructus Phyllanthi е внесен в Китай от Индия в древни времена и е известен като свещен плод на Индия, тъй като:

  • експулсира топлина от кръвта
  • произвежда слюнка и утолява жаждата
  • облекчава кашлицата
  • намалява храчките
  • защитава черния дроб
  • използва се за детоксикация
  • В съвременната индийска медицина, Fructus phyllanthi се прилага широко за предотвратяване и лечение на лекарствено-индуцирани чернодробни увреждания.

Боровият прашец е известен като естествен мини хранителен депозит, тъй като той е богат на необходимите за тялото хранителни и биоактивни вещества. Това са аминокиселини, витамини, микроелементи, ензими, флавоноиди, нуклеинови киселини, ненаситени мастни киселини и диетични фибри, които са в добри пропорции.

Изследвания показват, че боровият прашец може да възстанови липидната пероксидация на чернодробните клетки, предизвикана от алкохол. Тази природна храна доставя различни видове аминокиселини и витамини, които са необходими за растежа на клетките на черния дроб. Боровият прашец посреща изискванията на нормалния метаболизъм на чернодробните клетки и е ефективен в грижата за черния дроб.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn